diumenge, 30 d’octubre del 2011

Molt bona acollida i bon ambient, i pluja al Vendrell !!!

La Fundació la Claqueta i la Fundació Santa Teresa ho teníen tot preparat, fins i tot un full sinopsis de color blau, on s'explicava quin documental anàvem a veure, DIFERENTS.
La sala era impressionant, amb una pantalla gegant, la més gran de totes les sales on hem projectat (de moment ) el documental va impactar als/les assistents...
després en el col·loqui van participar i dir la seva els 4 protagonistes, atenció això és notícia l'Isaac va parlar!!!!
Després Markos i Ruben van explicar algunes anècdotes del procés de creació i de gravació, sobre tot com va sortir la idea de la Directora Laura Gonzalez.
En total uns 50 assistents vam passar una molt bona estona, compartint l'experiència i la bona crítica, que ens animàven a fer més activitats d'aquest estil, els hi vam dir que sí, però que ens deixin descansar i disfrutar una mica...La televisió del Vendrell ens va oferir passar-ho el proper 3 de desembre, ja us ho confirmarem.
Bé, crec que la propera projecció serà també en el marc de les Jornades d'Antipsiquiatria organitzada per l'Assemblea de Majaras de Sant Boi, el proper 3 de desembre 2011. Ja us informarem exactament del lloc i l'hora per si us animeu.

Gràcies per seguir-nos, i pel vostre suport DIFERENT!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada